Onder het moto beter laat dan nooit, zal de nieuwsjaarsreceptie plaatsvinden op 15/02. Vermits Nico De Kerpel dan ook terug in het land is, zullen we van de gelegenheid gebruik maken om hem in de bloemetjes te zetten voor het behalen van de fantastische wereldtitel die België in december even een echte "hockey-roes" bezorgde (ook onze 2 "Amo's" gaan we natuurlijk niet vergeten daar zij ook hun steen(tje) hebben bijgedragen aan dit Belgisch hockey-succes).  

De formule blijft natuurlijk dezelfde en kom dus meegenieten van een aantal heerlijke gerechtjes en schrijf hier nu in (leden die al ingeschreven zijn hoeven niets te doen, hun inschrijving blijft behouden tenzij je aangegeven hebt te willen annuleren)

- heerlijke tomatensoep met balletjes: 2.5€

- bordje zalm: 6€

- “stuffed potato” met ratatouille of rundsstoverij: 5€

- de traditionele pannekoeken (2 stuks): 2.5€

 

Wij hopen jullie in grote getallen te mogen verwelkomen zodat we er weer een gezellig feestje van kunnen maken. De avond gaat van start om 18.00 en het aperitief wordt aangeboden door de club.

Daarnaast zorgt onze hoofdsponsor Delen Private Bank ook nog voor een fijne attentie voor alle jeugdspelers!

ps: we zoeken nog aantal vrijwilligers die willen komen helpen. Indien je wil/kan graag mail naar philip.timmermans@herakles.be met opgave wanneer je kan helpen (we hebben vrijwilligers nodig tussen 16.00 en 22.00)