NL
EN

Ben je gemotiveerd, ben je al 15 jaar en wil je training geven vanaf september?

Heb je zin om trainer te zijn op onze volgende augustus stage?

Vul dan snel het formulier in! 

Meer onder lees meer                                                                                                                                    

Het wordt een mooie hockeyzomer. Van 16 tot 25 augustus gaat in Antwerpen het EK hockey door met onze fantastische Red Lions en Red Panthers.

Eén van de officiële side events is het Cronos EK Parahockey. Dit gaat door van 19 tot 21 augustus en wordt georganiseerd door Royal Victory H.C.

Het tornooi wordt gespeeld op 3 niveaus: Championship, Trophy en Challenge. Per poule zijn er 4 teams. Volgende landen zullen deelnemen: België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje.

België neemt deel met 2 teams (niveau Trophy en Challenge). Alvast een warme oproep om te komen supporteren voor onze Red Giants. Ook Nederland heeft 2 deelnemende teams.

Op maandag 19 en dinsdag 20 augustus gaan de wedstrijden (van 9.00 u tot 17.00 u) door op Victory. Op woensdag 21 augustus spelen de teams de grote en kleine finale op de Wilrijkse Pleinen.

In de loop van het G-hockeytornooi zullen ook ploegen die aan het hoofdtornooi deelnemen, bij Victory op bezoek komen. Dit is een unieke gelegenheid om dicht bij de topsporters te komen. Hou hiervoor onze social media-kanalen in de gaten: zowel op Facebook als op Instagram is dat @rvictoryhc.

Noteer alvast ook zondag 18 augustus in jullie agenda: dan organiseert Victory een G-hockeyevent voor clubs uit België en Nederland. We sluiten de avond af met een barbecue. Ook de deelnemers aan het Cronos EK Parahockey zullen bij de barbecue aanwezig zijn. Inschrijven voor deze gezellige BBQ kan via volgende inschrijvingslink: https://login.twizzit.com/v2/public/form/5188c6653bcbee3cd7921ed483770bb9

Onze eigen vrijwilligers zijn intussen geactiveerd, maar vanwege de grootte van dit evenement zijn we op zoek naar vrijwilligers. Misschien zijn er op Herakles wel enkele leden die een handje willen toesteken.

Voor inschrijvingen , gelieve onderstaande link te gebruiken :

https://login.twizzit.com/v2/public/form/9fb4ae2d9b612b9db8b238df4ce26f6a, of via email: volunteering-ecparahockey@victory.be.  

Sportieve groetjes,

Pascale Boogaert (0478 48 75 57), verantwoordelijke volunteering  EK Parahockey

Op 12 – 13 en 14 augustus organiseert Delen Private bank een hockeystage in Knokke voor kinderen tussen 7 en 14 jaar.
Inschrijven kost €100 per persoon en kan per mail (alain@hockeycamps.be). Vervolgens krijgt men een inschrijf- en infodocument toegestuurd.

Voor wie: Voor kinderen tussen 7 en 14 jaar

Wanneer: Op 12-13-14 augustus, van 9u00 tot 16u00 Voor en na opvang voorzien vanaf 8u30 en tot 17u30

Lunch: Warme lunch, lekker drankje, de hele dag door water

Waar: Hockey Club Knokke, Edward Verheyestraat 18, 8300 Knokke-Heist

Prijs: 100 euro per persoon

Beste leden,

Vanaf nu staan onze jeugdploegen online.  We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we weer 27 meisjesteams en 22jongensteams kunnen inschrijven, waarvan onze uitschieters zijn : 4 U16 en 4 U19 - meisjesteams en 4 U19 jongensteams.  

Deze kunnen vanaf nu geconsulteerd worden door iedereen die over een geactiveerde twizzit account  beschikt.  Voor nieuwe leden die dit nog niet gedaan hebben, ga naar homepage, dropdown menu club en klik daar op login opvragen.

Een aantal teams hebben nog geen coach en/of manager toegewezen gekregen.  

Voor wat de bovenbouw teams betreft, de coaches zullen door onze technische staf zo snel als mogelijk worden aangeduid.  Met betrekking tot de managers hopen we dat iemand of een duo uit de ploeg zich kandidaat zal stellen.

Het trainingsrooster is inmiddels ook gekend en gecommuniceerd.  We zullen dit eerstdaags terug online zetten.

Sportieve groeten en een fijne vakantie aan iedereen!

Herakles Whitewood Youth Academy

Aan de effectieve leden van de VZW « Royal Herakles Hockey Club  » Betreft : Statutaire Algemene Vergadering

De statutaire algemene vergadering van de VZW zal gehouden worden op maandag 24 juni a.s. om 19.30 uur stipt op ons clubhuis, Hockeyweg 1 te 2500 Lier, met de volgende dagorde :

  1. Toespraak van de voorzitter van de VZW
  2. Verslag van de Raad van Bestuur
  3. Goedkeuring jaarrekening 2018 en begroting 2019
  4. Kwijting bestuurders
  5. Verkiezing Benoit Loos als Voorzitter van de vzw voor een termijn van 3 jaar
  6. Aanvaarding van nieuwe leden
  7. Diversen

Deze melding geldt als oproeping voor alle effectieve leden van de vzw Herakles in orde met hun lidgeld. Ieder effectief lid in orde met zijn lidgeld kan zich laten vertegenwoordigen door een volmacht drager-lid, drager van een schriftelijke volmacht. Ieder lid zal niet meer dan één volmachtgever mogen vertegenwoordigen.

Tevens willen wij, volgens onze Herakles traditie, de vrijwilligers/leden bedanken die op een bijzondere manier hun steen(tje) hebben bijgedragen tot de uitbouw/ondersteuning van onze club tijdens het seizoen 17/18. Deze leden worden opgenomen in de "Orde van Hercules". Voor 17/18 zijn dit in willekeurige volgorde: Naomi Pas-Tom Maerten-Lode Van Brussel-Philip Timmermans-Wim Rongé-Philippe Hens-Bart Van Dijck-Ann Moons-Amo Keusters-Reine Jacobs-Corinne Schreinemacher.

De club biedt die avond ook de mogelijkheid aan om te genieten van een kaas en wijnbuffet. deelname in de kosten bedraagt 10€ en inschrijven kan via deze link Deelname kaas & wijn 24/06 


De club is verheugd te melden dat volgende dames volgend seizoen de bestaande kern zullen vervoegen. Enkel Amelia Spence heeft beslist de club te verlaten om te gaan spelen bij de Dragons.

- Ailin Oviedo : middenveld (speelt in het nationale team van Italië)
- Anna Reynolds : Verdediging (komt uit Engeland)
- Paula Portugal : Spits (Spaanse afkomstig uit Madrid)
- Nonna Lopez-Llauder : Verdediging (Spaanse die komt van de hockeyclub Egara)
- Cinda Sosa : Middenveld en aanval (Komt uit Argentinië en speelde op Dragons)

Welkom bij de Herakles-familie dames!

Vorige week vonden op Gantoise de District Days plaats. 

Omringd door hun familie en supporters speelden de 6 district teams de 2 resterende wedstrijden, waarbij de spelers hun beste hockey lieten zien.

Maar liefst 7 Herakles spelers (District Bue) werden opgenomen in de U14- U15 BeGold selecties. 

Proficiat aan allen en veel succes tijdens de zomerstages!

Onder lees meer de lijst met de geselecteerden:

This is Herakles!

Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
23/10
Sebastien Bogaerts
23/10
Nacho Prat
23/10
Joaquin Puglisi
24/10
Victor Donck
24/10
Marco Donck
24/10
Charlotte Claessens
24/10
An-Sofie Marien
25/10
Patrick Van Nuland
25/10
Léon Callot
26/10
Paulien Arts

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com