Op 30/03 om 15.30 spelen onze Heren 1 de 1/16 finale EHL (Euro Hockey League) tegen het Spaanse Atlètic Terrassa te Rotterdam. 

Voor zij die zondag komen supporteren (bij een overwinning tegen Terrassa vrijdag spelen ze zondag om 17:15 bij verlies spelen ze zondag om 10:30)

Meer info rond EHL vind je terug op de http://ehlhockey.tv/

PROGRAMMA

We verzamelen om 11.00u op de club voor een heerlijke brunch. Vertrek richting Rotterdam is voorzien rond 12.30 en de match start om 15.30. Vetrek vanuit Rotterdam is gepland om ca. 18.00. De prijs inclusief brunch, vervoer en inkomticket bedraagt 49€. Inschrijven kan je via de beste hockey-fans van België

We rekenen op een massale opkomst van onze supporters!

Indien bovenstaande timing niet past in je agenda kan je ook opteren om enkel een wedstrijdticket via ons aan te kopen aan 20€ per ticket. Bestellen kan via EHL ticket boeken 

Tenslotte hebben we met Eleven Sports (de sportzender die exclusief de rechten heeft op het uitzenden van alle EHL-wedstrijden) voor de thuisblijvers een overeenkomst afgesloten dat je voor 5€ alle wedstrijden live kan zien. Registreren kan via volgende link:

https://www.elevensports.be/secure/subscription?sku=BALLAMERICANVALUE&signup=true&code=11HOCKEY