NL
EN

Wat een knalprestatie voor dit team! Het is dit jaar al de 4de keer dat ze de titel in de competitie EN ook de titel van de beker van België hebben gewonnen.

PROFICIAT aan dit onklopbare team!

                                                    

Beste leden,

 

Begin juni zullen de lidgelden voor het volgend seizoen verstuurd worden via TWIZZIT.                                 email

Dit wordt verstuurd naar het emailadres dat onder "FAMILIE" staat van uw account of van de account van uw kinderen. 

Gelieve dit emailadres te controleren aub.

Indien die niet meer juist is vragen wij om die zelf te wijzigen voor 5 juni 2018. U bent zelf verantwoordelijk voor de correcte gegevens in uw account. 

 

Hartelijk dank

Het HERAKLES BESTUUR 

65 sec van brons maar zooooo trots op onze ploeg en ons legioen

Zaterdag hield het doelhout ons van een eventuele finaleplaats en vandaag zondag duurde de match net 65 sec te lang om brons in de wacht te slepen. Misschien zijn we wat chauvinistisch maar iedereen was het in Bloemendaal erover eens dat onze club een aanwinst was voor de Ehl Ko4 en dit zowel op het veld als naast het veld dankzij ons legendarisch legioen van supporters!

Dat we in de wedstrijd om het brons uiteindelijk in de laatste minuut de duimen moesten leggen tegen Rotterdam met 5-4 zal voor iedereen nog even blijven nazinderen; als topsporter ga je immers voor het allerhoogst mogelijke! Weldra zal dit gevoel van ontgoocheling vast en zeker plaats maken voor terechte trots. Onze heren hebben immers een schitterend parcours afgelegd in Europa, bekroond met een fantastische 4e plaats!!!

Tenslotte ook nog een woord van dank voor onze schitterende supporters die dit weekend zonder twijfel wederom goud gewonnen hebben!!

Dit weekend belooft historisch te worden voor onze club; onze heren spelen de EHL KO4 te Bloemendaal tegen de top van Europa! Voor zaterdag zijn er nog enkele kaarten beschikbaar (te bestellen via: de beste supporters van Europa); de kaarten van zondag zijn allen uitverkocht.

Voor diegene die niet kunnen, niet getreurd. Dankzij onze hoofdsponsor Delen Private Bank hebben we dit weekend een groot scherm op de club geplaatst. Tevens de gelegenheid om onze toppers van morgen aan het werk te zien daar dit weekend ook het tophockey-tornooi op Herakles georganiseerd wordt voor onze onderbouw.

Afspraak dus nu zaterdag om 13.00 op Herakles!!

 

 

Onze Mineuren 1 die uitkomen in de ere-afdeling op zondag-ochtend, zijn voor de 5e keer op rij kampioen geworden na een 3-1 overwinning tegen hun naaste belagers Victory! Van de 21 gespeelden matchen verloren ze er slechts 1!

Het team is ook nog in de running voor de beker. Als ze deze ook winnen, hebben ze de dubbel voor de 4de keer.

Proficiat aan het hele team!!

 

PROFICIAT HEREN 2!!!


Na een 1-1 gelijkspel op Watducks zijn de heren 2 er in geslaagd om met 2-1 thuis te winnen. Dit betekent dat zij doorgaan naar de finals van de Open League. Deze hebben plaats op 10 en op 13 mei op Braxgata.

Bijna 100 van onze jeugdspelers genoten vandaag van de clinic gegeven door het volledige team van Heren 1. Eerst hebben ze de ogen uitgekeken tijdens de demo-training van onze finalisten van de EHL om vervolgens zelf de tips en tricks te proberen welke hen vakkundig werden uitgelegd door Nico, Amo, Tony Paella en de andere toppers van Heren 1. De ochtend werd afgesloten met een lekkere pasta en het verloten van 2 shirts van de Red Lions.

Een dikke merci aan alle deelnemers en zeker aan de spelers van Heren 1 voor een topdagje Herakles hockey waardoor iedereen al uitkijkt naar de volgende editie!!

We verwachten iedereen dan ook tijdens het weekend van 26 en 27 mei te Bloemendaal om onze helden naar de overwinning te schreeuwen in de finales van de EHL. Je kan nog tickets kopen via de club door in te schrijven via Iedereen is bang van blauw en wit

 

 

Jouw hockeyvakantie begint 2 t/m 5 juli op Herakles! Doe mee aan de geweldige 4-daagse internationale hockeystage waar je blijft overnachten! Bij Royal Herakles HC beleef je de ideale combinatie tussen tophockey en plezier. 

Wil jij ook zo graag de eerste dagen van de vakantie nog even volle bak hockeyen op Herakles? Of wil jij als beste de zomer uitkomen en goed beginnen aan het nieuwe seizoen? Meld je dan vast aan en profiteer van de vroegboekacties!

Aanmelden of extra informatie op www.nationalesportkampen.nl/belgie

Hockeydag

Op 10 mei 2018 is de Hockeydag op Herakles. Hier krijg je clinics en trainingen van topspelers. De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 16 uur. Lunch, drinken en tussendoortjes zijn erbij inbegrepen. Wat super leuk is, is dat een topper een clinic komt geven tijdens de hockeydag!

 

Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen, combineer hockey en strand op het hockey- en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.

 

Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden

Dank voor jullie grote opkomst op het bal, de prachtige tombola-verkoop (speciale dank ook aan H1 + D1 voor de lotjesverkoop), de fantastische ambiance en tevens ook een speciale dank aan onze trouwe sponsors die de tombola prijzen hebben geschonken (Maerten & Partners, Demeyere, Hotel Julien, Ethnicraft, Strange Donkey, Bavel Car en Delen Private Bank).

Tenslotte nog wat praktische info:

-Winnaars die hun prijzen nog niet opgehaald hebben kunnen een mail sturen naar commercial@herakles. be

-Wie heeft de sleutels gevonden van een Alpha Romeo; graag mail naar commercial@herakles.be

-Foto's van het galabal staan binnenkort online, op vraag van velen zullen we wel een bepaalde censuur hanteren.....

 

 

 

Na een super spannende wedstrijd die eindigde met shoot-outs, zijn we gewonnen! Dit betekent dat we naar de halve finales van de EHL gaan, een historische gebeurtenis! Proficiat aan alle spelers van de Heren 1 en aan de staff! We zijn enorm trots op jullie!!!

                                                 
 

Royal Herakles Hockey Club    |    Hockeyweg 1   |   2500 Lier   |   Tel: +32 3 302 31 01

 

© 2016, website powered by Twizzit.com

© 2016, website powered by Twizzit.com