Zoals jullie weten, berust de goede werking van onze geliefde club sinds jaar en dag op de deelname van haar leden, ouders en sympathisanten in specifieke activiteiten die Herakles aanbiedt.


Een select groepje van vrijwilligers opgesplitst over het algemeen bestuur en jeugdbestuur stelt zich op regelmatige basis kandidaat of wordt gevraagd om bepaalde activiteiten onder haar of zijn verantwoordelijkheid te nemen en te “trekken”. Deze activiteiten worden dan wekelijks met behulp van andere vrijwilligers uitgevoerd.
We zijn op een punt gekomen waar de sectie jeugd op zoek is naar hulp en dit op verschillende vlakken. Check hier onze openstaande vacatures.


We beseffen dat er al heel wat ouders inspringen om te coachen, managen, fluiten,… maar toch hebben we steeds nieuw bloed nodig om andere taken ter harte te nemen. We hopen dan ook massaal veel reacties te krijgen op deze oproep. Indien jullie mee willen bijdragen tot een goede werking van de jeugdwerking van Herakles, twijfel dan niet een mail te sturen naar jeugd@herakles.be of spreek ons gerust aan.