Een club bestaat bij de gratie van zijn actieve leden. Immers, zonder vrijwilligers zouden wij als club niet kunnen functioneren. Er zouden geen trainingen, wedstrijden, en feesten georganiseerd kunnen worden en wij zouden de sport waar wij allen van houden niet niet meer kunnen doen.


Naast het feit dat je als vrijwilliger een belangrijk onderdeel vormt in het draaiende houden van de club, is het ook nog ontzettend gezellig, leerzaam en dankbaar. Althans, dat zeggen de vele vrijwilligers die zich voor ons inzetten!  Het vrijwilligerswerk kan van alles zijn en is niet per se tijdrovend. Een uur van je tijd, kan voor ons al het verschil maken.

 

Heb je interesse om iets te doen binnen de club, maar weet je nog niet wat? Neem contact op met onze vrijwilligerscel () of vul het inschrijvingsformulier  in via waarin  je je interesses al kan  aangeven.

 

Wij vertrekken van wat voor jou mogelijk is, kijken wat jij kan betekenen voor Herakles en hoe je vorm kan geven aan je engagement. Tijdens de week of in het weekend, af en toe of elke week… Op Herakles is er vrijwilligerswerk voor iedereen!