De 'spelersopgaaf' best ingeven op vrijdagavond.  Dit wil zeggen dat de spelers die dat weekend niet spelen, klik je aan en sleep je naar het vuilbakje op het blad. Zij zullen het volgende wedstrijdblad automatisch terug op het wedstrijdblad verschijnen. 

Vergeet geen kapitein aan te duiden, klik op naam speler en klik op icoon "C".  Dit wordt automatisch opgeslagen.

Dag van de wedstrijd dien je ook de officials in te vullen bij thuiswedstrijden:

U7-U8 minstens 1 scheidsrechter, manager zet jezelf als match official (zo kan je zelf altijd het wedstrijdblad eventueel aanpassen en de score invullen en valideren)

U9-U19 – Senior : afhankelijk van de categorie waarin je speelt (VHL of Nat) vul je 2 scheidsrechters in, ook hier zet je de manager als match official zodat hij ten alle tijde activiteiten kan verrichten op het wedstrijdblad.  

Vervolgens keuren de scheidsrechters of de match official de spelersopgaaf van beide teams goed.  Wanneer dit voor de twee teams is gebeurd (voor aanvang van de wedstrijd) kan je naar het wedstrijdverslag gaan (na het spelen van de wedstrijd).  Hier kan je de score van de gespeelde wedstrijd invullen.  Vervolgens dien je 3 keer dit vast te leggen, zo is je wedstrijdblad gevalideerd.

Op verplaatsing dien je alleen vrijdagavond je spelersopgave correct door te sturen.  De thuisclub is dan verantwoordelijk voor de verdere afwikkeling van het wedstrijdblad.

Het is enkel de thuisploeg die de score invult .

Een goede raad: kijk altijd zondag avond of maandag morgen of de score is ingevulddoor de thuisploeg. Indien dit niet is ingevuld heeft u het recht om als uitspelende ploeg de score door te geven aan de secretarisvan de club ()+ wedstrijdnummer doorgeven. Dit moet binnen de 5 dagengebeuren . Nadien is de score niet meer geldig . De secretaris zal de score doorgeven aan de hockeybond.