Het wordt een mooie hockeyzomer. Van 16 tot 25 augustus gaat in Antwerpen het EK hockey door met onze fantastische Red Lions en Red Panthers.

Eén van de officiële side events is het Cronos EK Parahockey. Dit gaat door van 19 tot 21 augustus en wordt georganiseerd door Royal Victory H.C.

Het tornooi wordt gespeeld op 3 niveaus: Championship, Trophy en Challenge. Per poule zijn er 4 teams. Volgende landen zullen deelnemen: België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje.

België neemt deel met 2 teams (niveau Trophy en Challenge). Alvast een warme oproep om te komen supporteren voor onze Red Giants. Ook Nederland heeft 2 deelnemende teams.

Op maandag 19 en dinsdag 20 augustus gaan de wedstrijden (van 9.00 u tot 17.00 u) door op Victory. Op woensdag 21 augustus spelen de teams de grote en kleine finale op de Wilrijkse Pleinen.

In de loop van het G-hockeytornooi zullen ook ploegen die aan het hoofdtornooi deelnemen, bij Victory op bezoek komen. Dit is een unieke gelegenheid om dicht bij de topsporters te komen. Hou hiervoor onze social media-kanalen in de gaten: zowel op Facebook als op Instagram is dat @rvictoryhc.

Noteer alvast ook zondag 18 augustus in jullie agenda: dan organiseert Victory een G-hockeyevent voor clubs uit België en Nederland. We sluiten de avond af met een barbecue. Ook de deelnemers aan het Cronos EK Parahockey zullen bij de barbecue aanwezig zijn. Inschrijven voor deze gezellige BBQ kan via volgende inschrijvingslink: https://login.twizzit.com/v2/public/form/5188c6653bcbee3cd7921ed483770bb9

Onze eigen vrijwilligers zijn intussen geactiveerd, maar vanwege de grootte van dit evenement zijn we op zoek naar vrijwilligers. Misschien zijn er op Herakles wel enkele leden die een handje willen toesteken.

Voor inschrijvingen , gelieve onderstaande link te gebruiken :

https://login.twizzit.com/v2/public/form/9fb4ae2d9b612b9db8b238df4ce26f6a, of via email: volunteering-ecparahockey@victory.be.  

Sportieve groetjes,

Pascale Boogaert (0478 48 75 57), verantwoordelijke volunteering  EK Parahockey