Beste Herakleaan, 

We zouden graag 2 minuten van jullie tijd vragen om dit bericht aandachtig te lezen. 

Een tijdje geleden zagen wij deze video over een hockey initiatief in Sierra Leone online passeren. Twee Duitse hockeyers verzamelen hockeymateriaal, met als ultieme doel tegen 2022 een hockeycompetitie te kunnen organiseren in Sierra Leone. Ze roepen hierin iedereen op om spullen te verzamelen en naar hen te sturen. 

Omdat Herakles een warme en familiale club is, willen we graag deelnemen aan dit project en lanceren we daarom ‘Herakles for Sierra Leone’.

We zijn ervan overtuigd dat deze actie een groot succes kan worden en dat Herakles haar goede reputatie als club nog maar eens in de verf zal zetten!!!

HOE KAN JIJ EEN STEENTJE BIJDRAGEN?

Heb jij een oude stick, een oud paar schoenen, scheenlappen, keeper-materiaal, een handschoentje, hockeyballen, of noem maar op….  thuis liggen? Doneer deze dan aan dit prachtige initiatief!!

Neem ze zeker mee bij je volgende bezoek aan de club, steek het materiaal in de juiste bakken in de Osaka tribune tussen het groene en blauwe veld en help zo mee met de oprichting van een nieuwe hockeycompetitie in Afrika!

We verzamelen alle spullen tot en met het einde van de Paasstage op 14 april 2021.

Alle beetjes helpen!!! 

Jij kan de bevolking in Sierra Leone helpen! Ga naar je kelder of zolder, open je kasten en neem je oude gerief mee naar Herakles, wij doen de rest! 

Alvast een heel dikke merci.

Sportieve groeten, 

Simon & Jérôme

Ps: Bij vragen en onduidelijkheden, spreek ons gerust even aan of stuur een berichtje.

Simon Van Diest (+32 471 62 90 49)  of Jérôme Vloeberghs (+32 475 24 17 64)