Vorig jaar is onze befaamde rally jammer genoeg niet kunnen doorgaan om de welbekende reden. Het prachtige parcours was echter door Baudouin en zijn team helemaal uitgetekend en we kijken er dan ook enorm naar uit om dit jaar weer een schitterende editie te organiseren. Na 6 schitterende edities weet u het wel; onze D10C rally staat synoniem voor een uitdagende, kwalitatief hoogstaande oldtimer challenge aan een eerlijke prijs ten voordele van Herakles hockey.  

De rally staat dit jaar gepland op zondag 29/08 met vertrek vanuit de regio Herentals en aankomst op Herakles hockey te Lier.
 
Door steun van sponsors, het  werk van de Hockey teams en vele bereidwillige handen kunnen we het inschrijvingsbedrag voor onze 7de editie op 275€ houden per wagen (2 deelnemers).


Inbegrepen in deze prijs : 
Roadbook – BReine Rally App – ontbijt – lunch – afternoon refreshment – apero – diner – mooie prijzentafel

NIEUW DIT JAAR: je kan ook meerijden in “ballade-modus” waarbij je identiek hetzelfde parcours rijdt maar “buiten-competitie”.


Wacht niet te lang met je te registreren want deelname is beperkt tot 75 wagens en de “goesting” om terug aan een rally te mogen deelnemen is bij velen zeer groot. Inschrijven kan via deze link

Meer details via breine.be/evenementen/d1oc-2021/

We hopen dat we weer een mooie rally kunnen organiseren en kijken er alvast weer naar uit om jullie weer massaal te mogen ontmoeten!
 
Het D1OC team