NL

Met droefheid hebben we het overlijden vernomen na een langdurige ziekte van ons oud-lid Georges Collignon .   Georges zal door onze oudere generatie van herakleanen best herinnerd worden als een van de beste scheidsrechters van zijn tijd zowel op nationaal als op internationaal vlak met meer dan 500 wedstrijden in ere afdeling waaronder een tiental finales en meer dan 50 internationale wedstrijden. Als lid van Herakles was hij de onmisbare goalie van de toen befaamde “Dikkenekken” die in de jaren 80 jaar op jaar de nationale mineure 1 domineerde. Zwaar aangetast door zijn ziekte hebben we hem nochtans de laatste jaren nog dikwijls gezien op wedstrijden van onze eerste ploeg in zijn rolstoel dank zij de toegewijde begeleiding van Marie-Claude Van Neer.

Herakles betuigt zijn innige deelneming aan zijn broer Pierre, zijn neven Frederic en Sylvie en hun kinderen , en hun familie.

De kerstperiode komt er weer aan en dus tijd om een mooie kerstboom te kopen. In samenwerking met Callot tuinarchitectuur hebben wij opnieuw een mooie actie uitgewerkt waarbij u enerzijds een mooie kerstboom van topkwaliteit thuis geleverd krijgt (levering op 11/12) en anderzijds ook de jeugdwerking van onze club steunt (de volledige opbrengst van deze kerstboom-actie is ten voordele van de jeugdwerking). We bieden 2 types aan (indien gewenst kan u factuur ontvangen):

Abies nordmanniana AA+ gezaagd 200/250 = 75€ 

Abies nordmanniana AA+ gezaagd 250/300 = 85€ 

Bestellen kan via: ik bestel weer een prachtige kerstboom via Herakles

 

Beste Leden,

Men heeft ons laten weten dat de spooroverweg aan de Tuinweg, richting Galgeveld door werken tijdelijk wordt afgesloten.

Hierbij alvast de link naar de info op de website van de stad Lier.

https://www.lier.be/donderdag-4-november-tm-vrijdag-3-december-aansluiting-fietsostrade-f16-lier-lint-op-f11-antwerpen

Sportieve groeten!

  

Heren 1 spelers, Nico De Kerpel en Arno Van Dessel, en Dames 1 keepster, Maud Dewelde verdedigen met trots onze Belgische driekleur. 
Wat zijn we trots op hen, Herakleanen in hart en nieren!!!

Proficiat Nico met je fantastische prestatie afgelopen weekend!!

Met twee overwinningen uit twee duels staan de Red Lions meteen stevig op kop in de FIH Pro League. De Red Lions vermorzelden Duitsland met 6-1 en 5-3. Wat een fantastische eerste matchen sinds hun olympische gouden titel afgelopen zomer in Tokio en het eerste duel onder leiding van nieuwe bondscoach Michel van den Heuvel. Nico presteerde geweldig, genoot zichtbaar kostelijk op het veld en kon 3 fantastische doelpunten afwerken dit weekend!

De Young Red Lions en Young Red Panthers, onze nationale U21 teams, nemen eind dit jaar deel aan de FIH Junior World Cup.

Arno en Maud werden beiden geselecteerd voor dit prestigieuze tornooi!! Arno laat het beste van zichzelf zien op het veld van 24 november tot 5 december in Bhubaneswar, India. Maud verdedigt onze Belgische goal van 5 tot 16 december in Potchefstroom, Zuid-Afrika.

We wensen Arno, Maud, en de ganse Young Red Lions/Young Red Panthers teams alvast super veel succes in India/Zuid-Afrika en supporteren uit volle borst mee vanuit Lier!!!

Congratulations to all of you!!! You rock!!!

 

Wat doe je als je sponsors Automobiel Center Kontich en Autobedrijf Claessens een nieuwe naam en nieuwe huisstijl krijgen? Dan krijgen de wagens van hockeyclub Herakles ook een aangepaste bestickering natuurlijk. Helemaal in de stijl van Auto Natie Group, want dat is voortaan de overkoepelende naam voor onze 12 autoconcessies op de as Antwerpen-Mechelen, waar ook Auto Natie Kontich en Auto Natie Wilrijk deel van uitmaken.

Teamwork makes the dream work, dat geldt net zo goed op een hockeyveld!

Geniet via deze link van de hoogtepunten van gisteren 26/9:

Herakles - Beerschot 

Zoals aangekondig tijdens de ledenvergadering op 25 juni wordt de Hockeyweg geknipt en dit met ingang van 1 september.

Ter hoogte van de grote parking zijn verbodsborden aangebracht en een rode strook waar het verboden is om met de wagen over te rijden. Dit is enkel toegelaten voor 2-wielers (fietsen en bromfietsen) en voetgangers. Er zal op worden gecontroleerd en de politie heeft gezegd dat overtreders zullen beboet worden.  Er zijn ook meetlussen geplaatst die nu detecteren als auto’s de nieuwe regels niet respecteren. Deze dienen niet om te beboeten, wel om gericht toekomstige controles uit te voeren.

2021-2022: WEEKLY 27-28 Nov

27 november: start wintercriterium

 

TRAININGEN OUTDOOR

- week 22 november: laatste volledige week met normale outdoor trainingen volgens gekend schema

- vrijdag 3-10-17 december: training voor iedereeen behalve voor onze allerjonste trainingsleden (die nooit trainen op vrijdag)

Wij hervatten de normale trainingen vanaf half januari (datum TBC)

 

TRAININGEN INDOOR

- week 22 en 29 november: trainingen volgens gekende schema

- week 6 en 13 december: aangepast schema in functie van examenperiode wordt spoedig gecommuniceerd via team-managers

 

TWIZZIT ACCOUNT

Graag asap activeren met een foto van zoon/dochter

 

FORMULIEREN MUTUALITEITEN

Kunnen afgegeven worden op de club aan Ann

 

COVID RICHTLIJNEN

- mondmasker verplicht

- CST controle in clubhuis en indoor-zaal

 

Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
16/01
Alexis Belloy
16/01
Marie-Berthe Krick
16/01
Cobe Stuyck
16/01
Cato Maerten
16/01
Ayden Ginsburg
17/01
kevin Alvarez Y Garcia
17/01
Liesbeth Verwimp
17/01
Evelyne Van Den Eynde
17/01
Olivier Spaenjaers
17/01
Julie Leysen

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com