NL
In de Royal Yacht Club België - RYCB vond een geslaagde editie van het netwerkevent Herakles Connected plaats, met de steun van Auto Natie Group
De aanwezigen kregen er in primeur de 100% elektrische Volkswagen-minibus ID. Buzz te zien. Het werd een boeiende avond vol interessante ontmoetingen. Bedankt aan alle aanwezigen! Meer info en de foto’s van het event vind je hier. 

Jullie hebben ze ongetwijfeld al zien schitteren op en rond de club… de prachtige Herakles VW Polo’s, Audi A1’s, Audi Q3’s en VW T-Roc’s.

Ook dit seizoen weer een sterke en succesvolle samenwerking met Auto Natie Group, sponsor van deze prachtige bestickerde Volkswagen & Audi wagens

Onze Heren 1 en Dames 1 teams genieten met volle teugen van deze prachtige auto’s en cruisen in alle comfort richting fijne matchen en een succesvol seizoen!!

Thank you for these beauties!!!

 

Schrijf je hier in voor de optionele derde training voor U11 en U12.

Deze gaat door op maandag van 17.30-19:00.

Derde training U11-U12 - Hier inschrijven. 

Ook alle kinderen van geboortejaar 2011 die reeds in een U14-ploeg spelen zijn welkom.

Sportieve groeten van het jeugdbestuur

Beste Hockey-fan,

Zoals je misschien reeds hebt vernomen is het “verhuis-project” nog steeds lopende maar ondertussen gaat de competitie natuurlijk gewoon verder. Vermits het blauwe Ethnicraft-veld niet meer voldoet aan de hoge normen die gesteld worden voor hockey op topniveau, zal dit begin juli vervangen worden.  

Heb je altijd al gedroomd  van een hockey-veld(je) in je eigen tuin, is dit een unieke kans. Je kan een stuk (minimum breedte is wel 4m, lengte mag je zelf bepalen) van het Ethnicraft-veld kopen voor 5€/m². Indien interesse, registreer je via deze link:ja ik heb interesse in een stuk van het Ethnicraft veld. Enige voorwaarde is wel dat je het zelf komt ophalen (veld zal normaal beschikbaar zijn einde juni).

Je krijgt een mail met het afhaalmoment. Zelf een stuk uitsnijden kan niet om schade aan de layer te voorkomen. 

Hopelijk massaal veel interesse in een stukje historie van Herakles waardoor de financiële inspanning van het nieuwe veld voor onze club weer een beetje lichter wordt.

We danken jullie alvast voor jullie interesse!

Het Herakles bestuur!

Delen Private Bank en Herakles nodigen u graag uit op BRAFA, de wereldvermaarde kunstbeurs, tussen 19/06 en 26/06, telkens van 11.00 tot 19.00 en op 23/06 tot 22.00. De beurs vindt plaats in Brussels Expo I Heysel, Paleizen 3 & 4 (ingang).

Kunst, design en interieur zijn de grote liefdes van Delen Private Bank. Daarom is Delen Private Bank al 16 jaar gepassioneerde sponsor van BRAFA. Elke kunstminnaar kent ondertussen de succesformule: tien dagen lang genieten van exclusieve collecties uit alle hoeken van de wereld en van alle tijden.

Kom zeker eens langs bij de stand van Delen Private Bank. U kunt er even heerlijk verpozen in een sfeervol decor en genieten van een glaasje champagne. Naast een toegangskaart voor 2 personen ontvangt u ook een parkingticket en de catalogus.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in als u zeker wilt zijn van een plaats. Inschrijven kan via de volgende:

link: Inschrijving Brafa - Delen Private Bank

(Extra info: Information | Brafa Art Fair)

 

Après-match / Après-training
Het 2de deel van de zaalcompetitie is afgetrapt! Ook onze zaal op Herakles draait weer op volle toeren. Het barpersoneel staat ook in 2023 weer elke dag klaar tijdens trainingen en wedstrijden om jullie te voorzien van het volledige assortiment drank, snoep, snacks, broodjes, koffiekoekjes en maaltijden. Het clubhuis is geopend en gezellig verwarmd.
 
Wil je op voorhand iets reserveren om te eten? Check dan zeker even onze 'food- formules' via deze link en we maken het voor je klaar tegen het gevraagde uur. Vind je niet wat je zoekt in de formules? Neem contact op met bar@herakles.be en we bespreken wat mogelijk is.
 
Net zoals in elke horecazaak kunnen we om economische redenen niet toestaan dat eigen drank en/of eten verbruikt wordt in de zaal of het clubhuis (met uitzondering voor spelers in dug-out uiteraard). We rekenen hiervoor op jullie begrip.
 
We kijken samen uit naar een fantastisch seizoen 2023!
Ethnicraft - Belgian Red Lions

Herakles uit de lucht

 


                                                 
 
Verjaardagen
07/02
Kris van Ballaer
07/02
Aline Coen
07/02
Edouard De Lasa
07/02
Genevieve Vannoote
08/02
Matisse Maerten
08/02
Brice Maldague
08/02
Margot Panneel
08/02
Izza De Rycke
08/02
Mona Busschaert
08/02
Gilles Coens
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com