NL

Na vele jaren zowel sportief als administratief actief geweest te zijn binnen Herakles heeft Charlotte Simons-Roels een aantal maanden geleden te kennen gegeven om een stapje terug te willen zetten binnen Herakles. De voorbije jaren verzorgde Charlotte de gehele leden-administratie binnen onze club, zowel naar de leden als naar de hockey-bond. Daarnaast was zij ook vaak het aanspreekpunt voor andere clubs voor allerlei administratieve vragen.

Vanaf volgend seizoen zullen deze taken overgenomen worden door Stéphane en Naomi die ook hun strepen al verdiend hebben binnen Herakles. Stéphane is ondermeer gekend als dé organisator van de succesvolle Play-offs op Herakles van 2 seizoenen geleden. Naomi was tot voor kort verantwoordelijk voor de opvolging van de leveranciers-betalingen binnen de club. Naast de taken van Charlotte zullen zij ook verantwoordelijk worden voor een aantal belangrijke operationele taken binnen de club.

We wensen Charlotte vanuit het bestuur uitdrukkelijk te bedanken voor het geleverde werk en haar fantastische inzet de voorbije jaren en wensen Stéphane en Naomi veel succes in hun nieuwe rol!

Gezien de voorbije maanden de inkomsten voor onze club tot 0€ herleid zijn, hebben wij in samenwerking met Osaka deze actie uitgewerkt. Je kan tot 30/06 de onderstaande sweater of hoodie bestellen voor slechts 40€ (winkelwaarde ca. 55€). Jouw bestelling zal in de loop van de maand juli beschikbaar zijn op de club. De aangegeven maten op het bestelformulier betreffen respectievelijk de omtrek van borst, taille en heupen (en voor kinderen ook nog de lengte).

Zin om binnenkort ook een "coole" hoodie of sweater van Herakles te hebben, bestel dan via ik steun Herakles en koop een Osaka-Herakles sweater of hoodie

 

 

Beste Leden,

Het is de laatste trainings week van dit seizoen vrijdag 12 juni sluiten we af. Wij hopen jullie te zien op een van onze stages op herakles deze zomer. 

Wij zien elkaar terug begin september, de ploegen en het trainingsrooster zullen voor het eind van de week online staan.

De regels voor deze teams zijn dezelfde, hoewel we beseffen dat afstand houden wat moeilijk wordt. Daarom doen we ook beroep op een vrijwillige ouder per team om hun groep op de site te begeleiden en de trainers toe te staan zich te concentreren op de training zelf. De andere ouders zullen NIET op de site mogen blijven wachten, maar zetten de kinderen af max 10’ voor de aanvang van de training en komen deze ophalen op het uur dat de training eindigt. Ook hier zal de grote parking gebruikt worden als Kiss & Ride zone.   

Schrijf u in via twizzit accout van zoon of dochter (member zone) en ga dan naar het dropdown menu ''inschrijvingen en aankopen"

De richtlijnen en maatregelen op de club blijven onveranderd. U kan deze nog eens nalezen via deze link.

Hieronder de volledige planning voor deze week. Veel hockeyplezier en blijf gezond!

De statutaire Algemene Vergadering van de onderneming zal gehouden worden op maandag 8 juni a.s. om 18u30 op de zetel van de onderneming, Mechanicalaan 10-12 te Wilrijk. Aandeelhouders die wensen deze AV bij te wonen moeten zich verplicht op voorhand melden, ten laatste op donderdag 4 juni, bij Jean-Claude Le Clef (email : jeanclaude.leclef@herakles.be )

Missen jullie onze hockey trainingen en stages ook zo erg?

Met volle verwachting kijken we uit naar onze zomerstage in augustus. We hopen alvast en vertrouwen er op dat tegen dan de huidige situatie voldoende onder controle is.

Ideale drie dagen om het nieuwe seizoen te starten. Wij verwachten onze vaste leden dan ook massaal! Nieuwe leden en geïnteresseerden ook van harte welkom!

Wanneer? de laatste week van augustus.

Onderbouw: ma 24 - woe 26 aug. Inschrijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Onderbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Onderbouw - Mogelijke nieuwe leden.

Agenda: Vooropvang vanaf 8.30u, stage van 9.30-16u, nabewaking tot 17u.

Bovenbouw woe 26 aug vanaf 16u. Do 27 en vrij 28 aug hele dag. Inschijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Bovenbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Bovenbouw - Mogelijke nieuwe leden.

 

Prijs 100 euro + 5 euro per dag per warme maaltijd. Zelf boterhammen meebrengen kan altijd!

Wij tellen alvast af!

Veilige groeten van het jeugdbestuur

7 jaar geleden verscheen die uitbundige Nederlander op onze velden. Rob Haantjes was zijn naam, een hockey dier, een aanstekelijke lach, een fantastische persoonlijkheid

Het was een rollercoaster met wat dalletjes maar vooral fantastische pieken: de “last quarter “ redding in Eredivisie op Daring, de play-off edities met de memorabele terugmatch thuis tegen Racing en natuurlijk de EHL trips.

Rob heeft ons geleerd om sportemoties met elkaar te delen en zijn passie was besmettelijk. Wij hebben hem het woord NOUS bijgebracht. Rob, je bent voor eeuwig deel van de Herakles familie en we wensen je te danken voor de 7 "vette jaren" en wensen je nog veel succes op persoonlijk en sportief vlak!

Herakles Dames 1 is zeer verheugd de komst van 2 oude bekende talenten te melden. Aline Fobe (188 caps bij de Red Panthers) en Laura Cornette vervoegen de ploeg vanaf volgend hockeyseizoen. Na respectievelijk 9 en 2 jaar op Braxgata, komen ze terug naar hun club waar het voor hen begon. Welcome back!
Daarnaast zijn we ook blij het contract van onze talentvolle keepster Maud Dewelde te kunnen verlengen.

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
05/07
Karolien Smets
05/07
Wim Van der Smissen
05/07
Louis Arthur Janssens
05/07
Karolijn Luyten
05/07
Sixtine Ophoff
05/07
Martin Vloeberghs
05/07
Sebastian Maertens
06/07
Mayke Ceusters
06/07
Johan Denil
06/07
Bart Van Dijck

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com