NL

We zijn super blij en trots jullie te mogen melden dat Manon "haar" club opnieuw vervoegd volgend seizoen. Manon, die 97 caps telt als Red Panther, zal hiermee niet alléén onze aanvalslinie versterken met haar hockeykwaliteiten maar ook en vooral het ganse team dank zij haar vechtlust en haar winnersmentaliteit. Welcome back Manon !

Ook Babette Mommens, U21 en verdediger van Leopold zal ons vervoegen. Wees welgekomen Babette !

Leuke verrassing deze voormiddag toen de selecties voor de 2 wedstrijden gecommuniceerd werden : niet alléén usual suspect Nico De Kerpel , maar een 2de jonge Herakleaan is voor de 1ste keer geselecteerd : Super proficiat ARNO VAN DESSEL !!! top!

 

Dat de beste moge winnen !!

 

Anne Sophie Weyns, 27 jaar en 101 caps bij de Panthers, heeft na een paar seizoenen bij Victory besloten om naar Hera terug te keren. Anso is een fysisch sterke en technisch vaardige speelster met een enorme wilskracht; we zijn er van overtuigd dat ze onze ploeg hierdoor sterker zal maken.

Verder heeft ook Perrine Sellier, aanvalster van 21 jaar en Frans International, besloten om Wellington te verlaten om Hera te vervoegen.

Wees welgekomen Anso en Perrine !

Zoals jullie het weten, speelden Heren 1  een leuk seizoen en eindigden  op een  leuke 5de plaats, en dan nog leeft bij velen het gevoel dat er iets meer in zat. Spijtig genoeg zullen Corey Weyer en Joan Tarres niet terugkomen voor volgend seizoen, dit wegens interlandverplichtingen ter voorbereiding van het Wereldkampioenschap dat in januari in India zal plaatsvinden. Er is ook een kans dat we onze eigen super verdediger Alexis Leclef verliezen omdat hij een nieuwe belangrijke job aanvaarde en daardoor misschien niet veel zal kunnen trainen. Romain Deville heeft spijtig genoeg, besloten om voor Mechelse te gaan spelen, dit voor persoonlijke redenen.

We zijn echter wel bijzonder blij en fier U de volgende spelers die ons volgend zullen vervoegen voor te stellen :

- Nicolas CICILEO : Spaanse Argentijn van 28 jaar die reeds meer dan 65 caps voor Los Leones telt. Nico is een zeer sterke centrale verdediger; hij speelde hiervoor voor Club de Campo in Madrid, Klein Zwitserland in Nl en Daring in Brussel.

- George MUIR : is een Kiwi, 28 jaar oud, die 160 keer voor de Black Sticks speelde als aanvallende middenvelder.

- Dylan THOMAS : eveneens een Kiwi van 23 jaar. Dylan is een vlot scorende spits die vorig seizoen voor UHC in Duitsland speelde ; hij verzamelde  tot dusver +|- 60 caps voor de Black Sticks .

- Antonin IGAU is een jonge Franse International van 21 jaar en aanvaller. Antonin speelde vorig seizoen bij Antwerp.

- Manu Mondo : Italiaanse Argentijn en italiaanse International , verdediger die 21 sleeps scoorde voor Mechelse dit seizoen.

Verder heeft ook Thib Leenders beslist de groep opnieuw te vervoegen na de break die hij dit seizoen nam.

We denken gewapend te zijn voor een heel leuk seizoen die we met veel ambitie zullen aanvatten. We kijken er alvast naar uit ..

Ook dit jaar worden er op de verscheidene Belgische clubs weer een aantal fijne tornooien georganiseerd. 

Hierbij alvast een overzichtje en inschrijvingslink. HAVE FUN!!

14 mei:

PHOENIX NEERPELT - Trim Lente tornooi (Trimmers)

26 mei:

ROYAL HOCKEY CLUB DE HUY - Tournoi des jeunes de Huy (U7-U12)

28-29 mei:

DRAGONS - Jeannine Speleers Tornooi 2022 - Back in Time (U7-U14)

BRAXGATA - Summer Vibes (U6-U16)

4-5 juni:

GANTOISE - Stropkestornooi 2022 (U6-U12)

AMICALE ANDERLECHT - Tournoi des Super Héros (U7-U14)

18 juni:

HC INTER MOL - Pannekoekentornooi (U7-U9)

24-26 juni:

LA RASANTE - Tournoi Greenwin 2022 (U7-U19)

KHC LEUVEN - Hockey Rockers (U7-U12)

RAPID TEMSE - Kermistornooi (U7-U12)

 

We zijn zeer blij om jullie de volgende 3 serieuze versterkingen voor onze Dames 1 ploeg te melden :

Pauline Leclef: Pauline is een jeugdproduct van Herakles waar ze bij de Jeugd en bij Dames 1 gespeeld heeft alvorens de club te verlaten voor een toen ambitieuzere ploeg. Momenteel speelt Pauline bij HC Oranje Rood in Nederland en ze telt 106 caps bij de Red Panthers. Pauline is een super talentrijke middenvelder. Welcome back Polle !!!

Sophie Taylor: Australische centrale verdedigster uit Melbourne, 26 jaar. Ze verzamelde 37 caps met haar nationale ploeg.

Patricia Sanz: Spaanse aanvalster van 21 jaar; Pati is de zus van onze voormalige dribbelaar Tony Paella :-) . Ze is ook Spaanse U21 international.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze 3 meisjes onze ploeg naar een hoger niveau zullen tillen en kijken nu reeds uit naar volgend seizoen!!! 

  

Na het vertrek van Lukasz en Dagna in juni 2018 gingen we op zoek naar iemand voor de organisatie van het horecagedeelte. Met Corinne vonden we de geknipte kandidaat!

Corinne werkte met hart en ziel gedurende 4 jaar naast haar studies en later naast haar ‘dagjob’ voor de club. In 2020 startte Juline als ‘sidekick’ van Corinne zodat de combinatie werken en Hera haalbaar bleef.

Ondertussen timmert Corinne verder aan haar professionele activiteiten waardoor de combinatie met de organisatie van het clubhuis niet meer haalbaar is.

Het Hera bestuur wil Corinne uitdrukkelijk bedanken voor de afgelopen 4 jaar waarin ze zich volledig heeft gegeven en telkens gezorgd heeft dat de horeca vlot draaide.

MERCI voor je engagement Corinne en veel succes met al je nieuwe uitdagingen!!!

Na 4 jaar zijn we dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe kandidaat om de organisatie het horecagedeelte verder te zetten.

Ken je iemand of ben je zelf de geknipte persoon? Is avond- en weekendwerk geen probleem? Bekijk dan zeker de vacature en neem contact op!

Après-match / Après-training
Het 2de deel van de zaalcompetitie is afgetrapt! Ook onze zaal op Herakles draait weer op volle toeren. Het barpersoneel staat ook in 2023 weer elke dag klaar tijdens trainingen en wedstrijden om jullie te voorzien van het volledige assortiment drank, snoep, snacks, broodjes, koffiekoekjes en maaltijden. Het clubhuis is geopend en gezellig verwarmd.
 
Wil je op voorhand iets reserveren om te eten? Check dan zeker even onze 'food- formules' via deze link en we maken het voor je klaar tegen het gevraagde uur. Vind je niet wat je zoekt in de formules? Neem contact op met bar@herakles.be en we bespreken wat mogelijk is.
 
Net zoals in elke horecazaak kunnen we om economische redenen niet toestaan dat eigen drank en/of eten verbruikt wordt in de zaal of het clubhuis (met uitzondering voor spelers in dug-out uiteraard). We rekenen hiervoor op jullie begrip.
 
We kijken samen uit naar een fantastisch seizoen 2023!
Ethnicraft - Belgian Red Lions

Herakles uit de lucht

 


                                                 
 
Verjaardagen
07/02
Kris van Ballaer
07/02
Aline Coen
07/02
Edouard De Lasa
07/02
Genevieve Vannoote
08/02
Brice Maldague
08/02
Matisse Maerten
08/02
Izza De Rycke
08/02
Mona Busschaert
08/02
Gilles Coens
08/02
Margot Panneel
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com