NL

Als Club zullen we samen Corona bestrijden!

Met respect voor de huidige maatregelen staan we klaar om onze stick op te nemen om onze favoriete sport te beoefenen.

Alle trainingen starten terug op zoals gepland vanaf maandag 31 augustus.

De wedstrijden starten vanaf 5 september en staan reeds op Sportlink. Het uur ontbreekt nog.

Voor de senioren in de ere divisies start de competitie op 19-20 september. De Open League start op 13 september.

Het Hockey leven start dus snel terug op. Hou het veilig en geniet nog van de vakantie!

 

 

Ook benieuwd of onze eerste elftallen "versterkt" uit deze bijzondere periode zijn gekomen en ze klaar zijn om een vooraanstaande rol te spelen in de kampioenschappen die starten op 10 en 11/9. De volgende 2 weken spelen ze nog aantal interessante oefenwedstrijden tegen mooie tegenstanders. Kom hen aanmoedigen!

 

Eerstdaags zullen de bijdragen voor het seizoen 2020-2021 uitgestuurd worden. Leden die alsnog willen uitschrijven vragen wij om zich per kerende te melden op secretariaat@herakles.be Voor laattijdige uitschrijvingen na 01/07/2020 zal een boete (Bonds en administratiekosten) van €100 aangerekend worden.

The year of the Youth ...

Na het abrupte en spijtige einde van vorig seizoen begint reeds op 27 juli de voorbereiding voor het nieuwe seizoen!
Niet minder dan 8 eigen jongeren zullen de brede groep van Heren 1 vervoegen: Julien le Maire, Louis Delaisse, Jack & Gui Vloeberghs, Thibault Leenders, Arno Van Dessel, Stef Callaerts & César Materné. William Van Dessel en Charly Van damme waren reeds bij de ploeg vorig seizoen.

Verder zijn er niet veel wijzigingen in de kern: Nico De kerpel, Amo Keu, Amo Tim, Marco & Vic Donck, Roms Deville, Simon Van Diest, Anto Van Stratum, Ced Struyf, Alexis Leclef, Louis Hottlet.
Ook Nick Haig, Joaquim Puglisi, Francesco Mittrotta en Mattia Amorisini zullen bij de ploeg blijven.
Wel nieuw is Facundo Harte, Argentijn met Italiaans paspoort. Hij is een defensieve mid mid, een positie waar we echt iemand nodig hadden om Marco te ondersteunen. Facundo nam deel aan de Wereldkampioenschappen U21 in India met Argentinië.

Onze 2 Kiwi's Aidan Sarikaya & Steven Jenness zullen daarentegen niet terug komen, dit vooral wegens verplichtingen met de Black Sticks in een Pre Olympisch jaar. Ook Arthur Da Costa heeft besloten om minder tijd in het hockey te investeren. Dank aan alle 3 voor wat ze de voorbije jaren de ploeg hebben bijgebracht.

De Staff zal slechts 1 wijziging ondergaan: u las reeds dat Rob Haantjes besloten heeft om zich te focussen op zijn taken bij de KBHB. Gilles Verdussen (ook T1 van onze Dames 1) zal hem vervangen. Verder blijft Darran T1, Reine manager, Tim Kine en physical coach en Lucas video analyst.

Zoals u het leest zal onze ploeg fel verjongd worden, maar dit betekent echt niet dat we aan kwaliteit inboeten. Ambitie is minimum de top 8 poule halen en dan is alles mogelijk (wat het verleden reeds vele malen getoond heeft).
Geen enkele club in België zal zoveel eigen en super talentvolle eigen jonge spelers opstellen op het hoogste niveau als wij! Hierbij volgen we geheel onze visie waarin we inzetten om onze zeer talentvolle jeugd te laten doorstromen naar onze 1ste elftallen.

De Staff, de spelers en alle betrokkenen trappelen van ongeduld om op 27 juli aan de voorbereidingen te beginnen!

Het trainings rooster 2020-2021 staat online onder rubriek Jeugd.

 

Vanaf woensdag verwelkomen we jullie weer om iets te drinken op Herakles. We verwachten van jullie wel dat jullie de maatregelen zullen respecteren. Er is een tafelschikking opgesteld, gelieve deze ook te laten staan. 

Op de afbeelding zien jullie duidelijk de regels die zijn opgesteld. We vragen jullie medewerking bij het afruimen van de tafels en wij vragen om het sluitingsuur (12u) te respecteren.

 

Alvast bedankt en wij zien jullie graag woensdag!

Zoals bekend heeft onze Dames 1 ploeg vorig (ingekort) seizoen het behoud weten te verzekeren. Toch zal de kern een aantal veranderingen ondergaan volgend seizoen.

Wat reeds eerder aangekondigd zijn wij verheugd te kunnen bevestigen dat Aline Fobe (meer dan 100 caps voor de Red Panthers), Laura Cornette en Dina Algora besloten hebben om onze club opnieuw te vervoegen.

Ook de Chileense Constanza-Coni-Palma zal onze ploeg versterken. Ze is een middenvelder en speelde 4 jaar geleden een aantal seizoenen voor Dragons. Verder komen ook 2 Italiaanse meisjes de ploeg versterken: Giulia Paolacci (middenveld) en Sofia Tamburini (aanval).

We zijn ook bijzonder trots te kunnen melden dat de jonge beloften Caroline Leroy, Alizé Maes, Louise en Juliette Van Damme de kern komen versterken.

Van volgende spelers hebben we afscheid genomen: Yana Varushylo, Ailin Oviedo, Anna Reynolds en Nona Lopez. Wij wensen ze veel succes in hun nieuwe club. Magali Stasse en Audrey Swolfs zullen de Dames 2 vervoegen. Louise Fobe gaat een jaartje in het buitenland studeren. 

De staff blijft dezelde met Gilles Verdussen als T1 en Darran Bisley als T2. Tim Lamens, die reeds Kine & Physical Trainer van de Heren was, zal nu ook onze Dames 1 ploeg begeleiden. Reine Jacobs blijft manager van de ploeg en Lucas Simons zal samen met Stéphane Dewelde voor de video analyse zorgen.

De ambitie is, gezien de nieuwe competitie hervorming, om zeker het behoud te verzekeren en indien mogelijk in de poule van de 8 beste ploegen te geraken.
Trainingen zijn momenteel volop gestart, einde juni volgt er dan een break tot eind juli want dan begint de echte voorbereiding op volgend seizoen.
Good luck Dames & Staff !

Aline Fobe, Laura Cornette

Dina Algora, Coni Palma

Sofia Tamburini, Giulia Paolacci

WEEKLY

Geen indoor dit jaar: we zullen allen deelnemen aan het wintercriterium ( info volgt)
Bar is dicht vanaf maandag 19 oktober tot hopelijk niet te lang.  Doe warme kledij aan, aan tafeltjes op terras mogen jullie met max 4 personen zitten.  Branders op terras mogen indien nodig worden aangestoken.

Geen happy Friday meer tot nader order.

Mondmaskers : Verplicht op de site. Te koop met Hera logo (vraag aan Ann of Fabienne)  

 

Circulatieplan & maatregelen (klik op de afbeelding voor een vergrootte weergave)

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
26/10
Luca Campo
26/10
Zoë Maerievoet
26/10
Paulien Arts
26/10
Liam Egbewatt
26/10
Florence Saelemaekers
26/10
Christophe Van Dessel
26/10
Eppo Van den Eynden
27/10
Nino Butaye
27/10
Charlotte Van Dessel
27/10
Andreas Demaerel

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com