NL

Schrijf je hier in voor de optionele derde training voor U11 en U12.

Deze gaat door op maandag van 17.30-19:00.

Derde training U11-U12 - Hier inschrijven. 

Ook alle kinderen van geboortejaar 2011 die reeds in een U14-ploeg spelen zijn welkom.

Sportieve groeten van het jeugdbestuur

Beste Hockey-fan,

Zoals je misschien reeds hebt vernomen is het “verhuis-project” nog steeds lopende maar ondertussen gaat de competitie natuurlijk gewoon verder. Vermits het blauwe Ethnicraft-veld niet meer voldoet aan de hoge normen die gesteld worden voor hockey op topniveau, zal dit begin juli vervangen worden.  

Heb je altijd al gedroomd  van een hockey-veld(je) in je eigen tuin, is dit een unieke kans. Je kan een stuk (minimum breedte is wel 4m, lengte mag je zelf bepalen) van het Ethnicraft-veld kopen voor 5€/m². Indien interesse, registreer je via deze link:ja ik heb interesse in een stuk van het Ethnicraft veld. Enige voorwaarde is wel dat je het zelf komt ophalen (veld zal normaal beschikbaar zijn einde juni).

Je krijgt een mail met het afhaalmoment. Zelf een stuk uitsnijden kan niet om schade aan de layer te voorkomen. 

Hopelijk massaal veel interesse in een stukje historie van Herakles waardoor de financiële inspanning van het nieuwe veld voor onze club weer een beetje lichter wordt.

We danken jullie alvast voor jullie interesse!

Het Herakles bestuur!

Delen Private Bank en Herakles nodigen u graag uit op BRAFA, de wereldvermaarde kunstbeurs, tussen 19/06 en 26/06, telkens van 11.00 tot 19.00 en op 23/06 tot 22.00. De beurs vindt plaats in Brussels Expo I Heysel, Paleizen 3 & 4 (ingang).

Kunst, design en interieur zijn de grote liefdes van Delen Private Bank. Daarom is Delen Private Bank al 16 jaar gepassioneerde sponsor van BRAFA. Elke kunstminnaar kent ondertussen de succesformule: tien dagen lang genieten van exclusieve collecties uit alle hoeken van de wereld en van alle tijden.

Kom zeker eens langs bij de stand van Delen Private Bank. U kunt er even heerlijk verpozen in een sfeervol decor en genieten van een glaasje champagne. Naast een toegangskaart voor 2 personen ontvangt u ook een parkingticket en de catalogus.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in als u zeker wilt zijn van een plaats. Inschrijven kan via de volgende:

link: Inschrijving Brafa - Delen Private Bank

(Extra info: Information | Brafa Art Fair)

 

We zijn super blij en trots jullie te mogen melden dat Manon "haar" club opnieuw vervoegd volgend seizoen. Manon, die 97 caps telt als Red Panther, zal hiermee niet alléén onze aanvalslinie versterken met haar hockeykwaliteiten maar ook en vooral het ganse team dank zij haar vechtlust en haar winnersmentaliteit. Welcome back Manon !

Ook Babette Mommens, U21 en verdediger van Leopold zal ons vervoegen. Wees welgekomen Babette !

Leuke verrassing deze voormiddag toen de selecties voor de 2 wedstrijden gecommuniceerd werden : niet alléén usual suspect Nico De Kerpel , maar een 2de jonge Herakleaan is voor de 1ste keer geselecteerd : Super proficiat ARNO VAN DESSEL !!! top!

 

Dat de beste moge winnen !!

 

Ethnicraft - Belgian Red Lions

Herakles uit de lucht

 


                                                 
 
Verjaardagen
04/06
Gert Viville
04/06
Olivier Hanssens
04/06
Eléonore De Lasa
04/06
Emilie Van Den Bulck
04/06
Nicolas Le Clef
04/06
Anthony Van Stratum
05/06
Luna Berckmoes
05/06
Manu Surmont
05/06
Guillaume Noël
06/06
Thomas De Haan
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com