NL

Zoals bekend heeft onze Dames 1 ploeg vorig (ingekort) seizoen het behoud weten te verzekeren. Toch zal de kern een aantal veranderingen ondergaan volgend seizoen.

Wat reeds eerder aangekondigd zijn wij verheugd te kunnen bevestigen dat Aline Fobe (meer dan 100 caps voor de Red Panthers), Laura Cornette en Dina Algora besloten hebben om onze club opnieuw te vervoegen.

Ook de Chileense Constanza-Coni-Palma zal onze ploeg versterken. Ze is een middenvelder en speelde 4 jaar geleden een aantal seizoenen voor Dragons. Verder komen ook 2 Italiaanse meisjes de ploeg versterken: Giulia Paolacci (middenveld) en Sofia Tamburini (aanval).

We zijn ook bijzonder trots te kunnen melden dat de jonge beloften Caroline Leroy, Alizé Maes, Louise en Juliette Van Damme de kern komen versterken.

Van volgende spelers hebben we afscheid genomen: Yana Varushylo, Ailin Oviedo, Anna Reynolds en Nona Lopez. Wij wensen ze veel succes in hun nieuwe club. Magali Stasse en Audrey Swolfs zullen de Dames 2 vervoegen. Louise Fobe gaat een jaartje in het buitenland studeren. 

De staff blijft dezelde met Gilles Verdussen als T1 en Darran Bisley als T2. Tim Lamens, die reeds Kine & Physical Trainer van de Heren was, zal nu ook onze Dames 1 ploeg begeleiden. Reine Jacobs blijft manager van de ploeg en Lucas Simons zal samen met Stéphane Dewelde voor de video analyse zorgen.

De ambitie is, gezien de nieuwe competitie hervorming, om zeker het behoud te verzekeren en indien mogelijk in de poule van de 8 beste ploegen te geraken.
Trainingen zijn momenteel volop gestart, einde juni volgt er dan een break tot eind juli want dan begint de echte voorbereiding op volgend seizoen.
Good luck Dames & Staff !

Aline Fobe, Laura Cornette

Dina Algora, Coni Palma

Sofia Tamburini, Giulia Paolacci

Na vele jaren zowel sportief als administratief actief geweest te zijn binnen Herakles heeft Charlotte Simons-Roels een aantal maanden geleden te kennen gegeven om een stapje terug te willen zetten binnen Herakles. De voorbije jaren verzorgde Charlotte de gehele leden-administratie binnen onze club, zowel naar de leden als naar de hockey-bond. Daarnaast was zij ook vaak het aanspreekpunt voor andere clubs voor allerlei administratieve vragen.

Vanaf volgend seizoen zullen deze taken overgenomen worden door Stéphane en Naomi die ook hun strepen al verdiend hebben binnen Herakles. Stéphane is ondermeer gekend als dé organisator van de succesvolle Play-offs op Herakles van 2 seizoenen geleden. Naomi was tot voor kort verantwoordelijk voor de opvolging van de leveranciers-betalingen binnen de club. Naast de taken van Charlotte zullen zij ook verantwoordelijk worden voor een aantal belangrijke operationele taken binnen de club.

We wensen Charlotte vanuit het bestuur uitdrukkelijk te bedanken voor het geleverde werk en haar fantastische inzet de voorbije jaren en wensen Stéphane en Naomi veel succes in hun nieuwe rol!

Beste Leden,

Het is de laatste trainings week van dit seizoen vrijdag 12 juni sluiten we af. Wij hopen jullie te zien op een van onze stages op herakles deze zomer. 

Wij zien elkaar terug begin september, de ploegen en het trainingsrooster zullen voor het eind van de week online staan.

De regels voor deze teams zijn dezelfde, hoewel we beseffen dat afstand houden wat moeilijk wordt. Daarom doen we ook beroep op een vrijwillige ouder per team om hun groep op de site te begeleiden en de trainers toe te staan zich te concentreren op de training zelf. De andere ouders zullen NIET op de site mogen blijven wachten, maar zetten de kinderen af max 10’ voor de aanvang van de training en komen deze ophalen op het uur dat de training eindigt. Ook hier zal de grote parking gebruikt worden als Kiss & Ride zone.   

Schrijf u in via twizzit accout van zoon of dochter (member zone) en ga dan naar het dropdown menu ''inschrijvingen en aankopen"

De richtlijnen en maatregelen op de club blijven onveranderd. U kan deze nog eens nalezen via deze link.

Hieronder de volledige planning voor deze week. Veel hockeyplezier en blijf gezond!

De statutaire Algemene Vergadering van de onderneming zal gehouden worden op maandag 8 juni a.s. om 18u30 op de zetel van de onderneming, Mechanicalaan 10-12 te Wilrijk. Aandeelhouders die wensen deze AV bij te wonen moeten zich verplicht op voorhand melden, ten laatste op donderdag 4 juni, bij Jean-Claude Le Clef (email : jeanclaude.leclef@herakles.be )

Missen jullie onze hockey trainingen en stages ook zo erg?

Met volle verwachting kijken we uit naar onze zomerstage in augustus. We hopen alvast en vertrouwen er op dat tegen dan de huidige situatie voldoende onder controle is.

Ideale drie dagen om het nieuwe seizoen te starten. Wij verwachten onze vaste leden dan ook massaal! Nieuwe leden en geïnteresseerden ook van harte welkom!

Wanneer? de laatste week van augustus.

Onderbouw: ma 24 - woe 26 aug. Inschrijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Onderbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Onderbouw - Mogelijke nieuwe leden.

Agenda: Vooropvang vanaf 8.30u, stage van 9.30-16u, nabewaking tot 17u.

Bovenbouw woe 26 aug vanaf 16u. Do 27 en vrij 28 aug hele dag. Inschijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Bovenbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Bovenbouw - Mogelijke nieuwe leden.

 

Prijs 100 euro + 5 euro per dag per warme maaltijd. Zelf boterhammen meebrengen kan altijd!

Wij tellen alvast af!

Veilige groeten van het jeugdbestuur

Gezien de voorbije maanden de inkomsten voor onze club tot 0€ herleid zijn, hebben wij in samenwerking met Osaka deze actie uitgewerkt. Je kan tot 30/06 de onderstaande sweater of hoodie bestellen voor slechts 40€ (winkelwaarde ca. 55€). Jouw bestelling zal in de loop van de maand juli beschikbaar zijn op de club. De aangegeven maten op het bestelformulier betreffen respectievelijk de omtrek van borst, taille en heupen (en voor kinderen ook nog de lengte).

Zin om binnenkort ook een "coole" hoodie of sweater van Herakles te hebben, bestel dan via ik steun Herakles en koop een Osaka-Herakles sweater of hoodie

 

 

Herakles Dames 1 is zeer verheugd de komst van 2 oude bekende talenten te melden. Aline Fobe (188 caps bij de Red Panthers) en Laura Cornette vervoegen de ploeg vanaf volgend hockeyseizoen. Na respectievelijk 9 en 2 jaar op Braxgata, komen ze terug naar hun club waar het voor hen begon. Welcome back!
Daarnaast zijn we ook blij het contract van onze talentvolle keepster Maud Dewelde te kunnen verlengen.

WEEKLY 25 Nov

Trainingen:

GEEN TRAINING MEER OP WOENSDAG VOOR:

U7-U8 teams

Beginners U7-U8 

Keepers U9-U10

(d.w.z. we verwachten hen WEL op vrijdag) 

Alle andere teams U9-U10-U11-U12 blijven WEL trainen volgens het gekende schema en dit tot en met vrijdag 11/12.

(Hera OLYMPICS t.e.m. zaterdag 12/12)

 

Supporters op post:

Woensdag 2/12 19u Daring - Herakles Dames 1 via instagram story's

Donderdag 3/12 19u Herakles - Beerschot Heren 1 via youtube: https://youtu.be/dEOpJXYY8Dw

 

Heropstart competitie (T.B.C.)

Wij hopen dat de jeugdcompetitie kan worden heropgestart op zaterdag 9 januari.  Indien dit het geval is zullen we opnieuw beginnen trainen in de week van 4 januari.

Indien de competitie later mag opstarten dan beginnen we opnieuw te trainen in de week van 11 januari.

Kerstmisstage:

Indien het weer het toelaat organiseren we een kerststage voor de kinderen van 2011-2010-2009-2008:

21-22 december

28-29 december

Inschrijven via de site, link wordt eerstdaags open gezet.  

Gezien de corona-voorschriften moeten we het aantal inschrijvingen beperken tot 60 kinderen.

 

Circulatieplan & maatregelen (klik op de afbeelding voor een vergrootte weergave)

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
05/12
Martin Fobe
05/12
Mathieu Caeymaex
05/12
Vincent De Roy
06/12
Caroline Bell
06/12
Mathieu Ruttens
06/12
Michel Quaeyhaegens
06/12
Fabienne Aerden
07/12
Nathaniel Michiels
07/12
Max Clinck
07/12
Simon Van Diest

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com