NL

We zijn zeer blij om jullie de volgende 3 serieuze versterkingen voor onze Dames 1 ploeg te melden :

Pauline Leclef: Pauline is een jeugdproduct van Herakles waar ze bij de Jeugd en bij Dames 1 gespeeld heeft alvorens de club te verlaten voor een toen ambitieuzere ploeg. Momenteel speelt Pauline bij HC Oranje Rood in Nederland en ze telt 106 caps bij de Red Panthers. Pauline is een super talentrijke middenvelder. Welcome back Polle !!!

Sophie Taylor: Australische centrale verdedigster uit Melbourne, 26 jaar. Ze verzamelde 37 caps met haar nationale ploeg.

Patricia Sanz: Spaanse aanvalster van 21 jaar; Pati is de zus van onze voormalige dribbelaar Tony Paella :-) . Ze is ook Spaanse U21 international.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze 3 meisjes onze ploeg naar een hoger niveau zullen tillen en kijken nu reeds uit naar volgend seizoen!!! 

  

Na het vertrek van Lukasz en Dagna in juni 2018 gingen we op zoek naar iemand voor de organisatie van het horecagedeelte. Met Corinne vonden we de geknipte kandidaat!

Corinne werkte met hart en ziel gedurende 4 jaar naast haar studies en later naast haar ‘dagjob’ voor de club. In 2020 startte Juline als ‘sidekick’ van Corinne zodat de combinatie werken en Hera haalbaar bleef.

Ondertussen timmert Corinne verder aan haar professionele activiteiten waardoor de combinatie met de organisatie van het clubhuis niet meer haalbaar is.

Het Hera bestuur wil Corinne uitdrukkelijk bedanken voor de afgelopen 4 jaar waarin ze zich volledig heeft gegeven en telkens gezorgd heeft dat de horeca vlot draaide.

MERCI voor je engagement Corinne en veel succes met al je nieuwe uitdagingen!!!

Na 4 jaar zijn we dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe kandidaat om de organisatie het horecagedeelte verder te zetten.

Ken je iemand of ben je zelf de geknipte persoon? Is avond- en weekendwerk geen probleem? Bekijk dan zeker de vacature en neem contact op!

Op 7 en 8 mei 2022 zal Louvain-La-Neuve Hockey Club de seizoensfinale van de ION Hockey League organiseren. Tijdens deze finale zal de nieuwe Belgische hockey kampioen gekroond worden.

Voor velen van ons is dit hét belangrijkste hockey event van het jaar. En jij kan er bij zijn!

Geniet van de match met 3 extra personen naar jouw keuze in de exclusieve ION Dream Seat op een unieke locatie naast het veld.

Geniet van een topmatch van op de beste locatie met alle comfort in onze match sofa, terwijl je geniet van de ION butler service die jullie persoonlijk van de gepaste drinks & bites voorziet. Daarnaast verkrijg je ook gratis toegang tot het ION VIP Pavilion waar je wat kan relaxen en genieten van de sfeer samen met je vrienden.

Geef toe, dit wil je niet missen!

Hoe maak je nu kans op deze prachtige prijs? Heel eenvoudig, neem slechts een paar minuutjes tijd om onze korte enquete in te vullen samen met de twee quizvragen ten laatste op 27 april 2022. We contacteren de winnaars op 30 april.

Win je geen zitje in de ION Dream Seat? Niet getreurd, want je maakt ook kans op 1 van de 10 duotickets om de Finale bij te wonen op zondag 8 mei.

Wacht dus niet langer en klik snel de link naar onze enquete!

Veel success en hopelijk tot op de ION Hockey Finals!

  

Heren 1 spelers, Nico De Kerpel en Arno Van Dessel, en Dames 1 keepster, Maud Dewelde verdedigen met trots onze Belgische driekleur. 
Wat zijn we trots op hen, Herakleanen in hart en nieren!!!

Proficiat Nico met je fantastische prestatie afgelopen weekend!!

Met twee overwinningen uit twee duels staan de Red Lions meteen stevig op kop in de FIH Pro League. De Red Lions vermorzelden Duitsland met 6-1 en 5-3. Wat een fantastische eerste matchen sinds hun olympische gouden titel afgelopen zomer in Tokio en het eerste duel onder leiding van nieuwe bondscoach Michel van den Heuvel. Nico presteerde geweldig, genoot zichtbaar kostelijk op het veld en kon 3 fantastische doelpunten afwerken dit weekend!

De Young Red Lions en Young Red Panthers, onze nationale U21 teams, nemen eind dit jaar deel aan de FIH Junior World Cup.

Arno en Maud werden beiden geselecteerd voor dit prestigieuze tornooi!! Arno laat het beste van zichzelf zien op het veld van 24 november tot 5 december in Bhubaneswar, India. Maud verdedigt onze Belgische goal van 5 tot 16 december in Potchefstroom, Zuid-Afrika.

We wensen Arno, Maud, en de ganse Young Red Lions/Young Red Panthers teams alvast super veel succes in India/Zuid-Afrika en supporteren uit volle borst mee vanuit Lier!!!

Congratulations to all of you!!! You rock!!!

 

Wat doe je als je sponsors Automobiel Center Kontich en Autobedrijf Claessens een nieuwe naam en nieuwe huisstijl krijgen? Dan krijgen de wagens van hockeyclub Herakles ook een aangepaste bestickering natuurlijk. Helemaal in de stijl van Auto Natie Group, want dat is voortaan de overkoepelende naam voor onze 12 autoconcessies op de as Antwerpen-Mechelen, waar ook Auto Natie Kontich en Auto Natie Wilrijk deel van uitmaken.

Teamwork makes the dream work, dat geldt net zo goed op een hockeyveld!

Nog op zoek naar extra Herakles-tenue of hockeymateriaal? 

Hockeygerief in goede staat beschikbaar; dat je graag een 2de leven geeft? 

Check dan zeker onze Facebook groep: Herakles2dehands

Trainingsrooster Seizoen 2022-2023
Ethnicraft - Belgian Red Lions

Herakles uit de lucht

 


                                                 
 
Verjaardagen
26/03
Julien Marquet
26/03
Lilla Van Moerkercke
26/03
Matthias De Lamper
26/03
Benoît Vandenbogaerde
27/03
Roxanne Van Stappen
27/03
Ward Echelpoels
27/03
Marylise Van Goethem
27/03
Thomas Verlinden
28/03
William Vande Vyvere
28/03
Laure- Anne Hagenaers
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com