NL

Wij zijn zeer trots om aan te kunnen kondigen dat wij officieel partner zijn geworden met Audi, ACK Kontich en Autobedrijf Claessens. Onze heren & dames rijden nu rond met deze prachtige selectie Audi's.

Naar aanleiding van de 1ste thuismatch van onze Heren 1 tegen Watducks (nu vrijdag om 20.30u) zullen de wagens nog "officieel" ingehuldigd worden en verwachten wij ook alle supporters op post in Herakles outfit voor een fotoshoot (meer info volgt nog).

Langs deze weg willen wij ACK en Autobedrijf Claessens nogmaals danken voor dit partnership en voor alle leden die de aankoop van een wagen overwegen, slechts "1 adres" vanaf heden:

* ACK - Groeningenlei 23 - 2550 Kontich

* Autobedrijf Claessens - Boomsesteenweg 67 - 2610 Wilrijk

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dus hoge tijd om onze Heren 1 en Dames 1 voor te stellen.

Bij Heren 1 hebben we afscheid genomen van volgende spelers

David Hens (Herakles H2) – Tana Perez Vasquez (Uccle Sport) – Jeremy Duncan (Oree) – Rob Creffier (UK) – Fab Timmermans & Thibault De Kerpel naar Temse. Wij wensen hen veel success met hun nieuwe ploeg.

Om hen te vervangen werden 3 spelers uit onze jeugd aan de kern toegevoegd: Simon Van Diest, Charlie Van Damme en Willam Van Dessel. Romain Devillé komt terug na een jaartje Antwerp.Verder werden de vertrokken buitenlanders vervangen door andere buitenlandse spelers: Aidan Syrakaya (middenvelder van de Black Sticks uit NZ), Diego Arana (aanvaller - Spaans international), Mattia Amorisini (middenvelder/aanvaller en Italiaans international), Joaquim Puglisi ( Argentijnse/Italiaanse centrale verdediger), Nacho Prat ( Spaans verdediger) en last but not least is Francesco Mittrotta, keeper en technisch directeur van onze White Wood Youth Academy, teruggekomen na een jaartje White Star.

De technische staf met Darran (T1), Rob (T2), Spaander (Kine & Physical trainer), Reine (Manager) en Lucas (Videonanalist) bleef ongewijzigd. De ambitie is minimum ¼ finales.

De 1st wedstrijd is zondag 15/9 om 12:30 uur op en tegen de vrienden van Beerschot. Kom de ploeg aanmoedigen.

Wat onze Dames 1 betreft zal u zich ongetwijfeld herinneren dat ze vorig seizoen op schitterende wijze gepromoveerd zijn. Ook zij zijn, zoals onze heren, ingedeeld in een zeer moeilijke poule en zullen als jonge ploeg een zwaar seizoen tegemoet gaan.

Amelia Spence is de enige die vertrokken is. Verder is de ploeg versterkt met de volgende dames: Cinda Sosa (Argentijnse aanvalster afkomstig van Dragons) – Ailin Oviedo (Argentijns/Italiaanse middenveldster) – Anna Reynolds (Britse verdedigster) – Nona Lopez ( Spaanse verdedigster) – Paula Portugal (Spaanse aanvalster) en Margot DC die van Brax overgekomen is.

Daarnaast trekken wij verder de kaart van onze eigen jeugd en geven wij onze jonge talenten de kans om zich verder te ontplooien met de ondersteuning van aantal buitenlandse speelsters. Het team heeft als objectief om zich dit jaar te handhaven en zo de nodige ervaring op te doen.

Zondag 15/9 speelt het team een eerste en super belangrijke wedstrijd tegen concurrent White Star, om 12 uur in Evere!

Wij wensen beide teams een top seizoen vol goede resulaten met een geweldige sfeer!

 

Dit weekend is Jean-Paul Roels overleden. Jean-Paul was jaren lid van Herakles en een gewaardeerd speler van onze Heren 1 ploeg en later van Mineuren 1. Hij was gehuwd met de zus van Pierre en Georges Collignon.

Langs deze weg wil Herakles dan ook haar medeleven betuigen aan de familie.

 

Warme oproep aan alle ouders!
Herakles organiseert info avonden voor arbitrage in onderbouw (U7-U12) en bovenbouw (U14-U19).
Wanneer?
Onderbouw: dinsdag 3 en 10 september om 19u30.
Bovenbouw: donderdag 5 en 12 september om 19u30.
Waar?
Clubhuis Herakles
Voor wie?
Iedereen die interesse heeft in de hockeyregels.
Inschrijving?
Graag bericht naar arbitrage@herakles.be

 

Op dinsdag 17 september starten we met de derde training onderbouw. Vanaf de leeftijd van U10 tot en met U12 kan je hieraan deelnemen maar enkel op inschrijving.  Dit kan je doen op onderstaande link.  Kostprijs bedraagt 100 euro en is supplementair te betalen op het inschrijvingsgeld. Dit is dus ook uitdrukkelijk als een derde training bedoeld.  De trainingen gaan door elke dinsdag van 17:00 tot 18:30. 

Inschrijving beschikbaar via: https://login.twizzit.com/v2/public/form/7291531fb582120c4d4e27d39f8e8535

Interesse om te leren hockeyen? Volg dan gratis drie initiatielessen in september. Elke woensdag van 15.15u-16.30u.

Graag inschrijven via link hiernaast 'Leren hockeyen? Klik hier!'.

We zien je graag komen!

Beste leden,

Even ter herinnering voor de leden die hun lidgeld nog niet betaald hebben , dit moet ten laatste op 31/8/19 gestort zijn. 

Gelieve te storten op het rekeningnummer dat op de brief van de lidgeldbijdrage staat of via de online-knop.

Opgelet: nieuw rekeningnummer sinds juni 2019 !!

De lidgeldbijdragen werden op 25 juni 2019 naar iedereen via Twizzit verstuurd. Als u de mail niet heeft ontvangen is het in de SPAM terecht gekomen, of is uw emailadres in uw account  (onder FAMILIE) niet juist. We hadden in mei gevraagd om uw emailadres na te kijken.

U kan steeds uw lidgeldbijdrage consulteren via uw account of via account van zoon/dochter in TWIZZIT onder “FACTUUR” .

Ook de status van de betaling kan opgevolgd worden via Twizzit.

Vanaf 4 september wordt er 50€/lid toegevoegd bij de late betalers.

Vandaar deze herinnering om u zeker niet op kosten te willen jagen :)

Wij wensen jullie alvast een goede start met het nieuw hockeyseizoen.

 

Het Herakles bestuur

 

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
28/05
Maxim Herbosch
28/05
Amelie Leonaers
28/05
Jéremy Heymans
29/05
Veronique Vervueren
29/05
Alain Corbett
29/05
Cedric Diels
30/05
Judith Rota
30/05
Lander Cools
30/05
Wim Rongé
30/05
Maurice Van Der Linden

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com