NL

In de Eredivisie wordt er in de play-offs gedurende twee weken niet gehockeyd, maar in de play-downs wordt er wel verder gebikkeld om het behoud. Nicolas De Kerpel ontvangt zondag met Herakles het Luikse Old Club. Zorgen om in de Eredivisie te blijven moet Herakles zich niet maken. Sterker nog: omwille van de steile ambities tekende de trouwe De Kerpel in februari voor drie jaar bij.

Herakles - Daring

Bekijk het wedstrijdverslag van afgelopen zondag nu online via www.rtv.be

.

 

Wij zijn zeer blij u te kunnen melden dat Nico nog minstens 3 jaar bij Herakles zal blijven hockeyen!!  

Dit is geweldig nieuws voor de club en voor de Jonge Talenten die sinds dit jaar meespelen met Heren 1. Hij zal deze, samen met onze captain Amaury Keusters en Amaury Timmermans, bijstaan om er topspelers van onze competitie van te maken.  

We hebben samen met hen een ambitieus plan opgesteld om op een termijn van 3 jaar mee te dingen met de topploegen van de afdeling. Om dit te bereiken zoeken we voor volgend seizoen nog 2 topspelers met internationale ervaring te overtuigen om bij ons te spelen.

Nico zal ook op regelmatige basis actief zijn bij/met onze jeugd om ook aan hen zijn “kunstjes” en internationale ervaring bij te brengen.

Ondanks de nare tijden waarin we ons in bevinden zien we op Herakles de toekomst met veel enthousiasme tegemoet…

 

 

Beste Leden ,

We zijn eindelijk verlost van dit verschrikkelijk jaar 2020, in het welke een heel deel van ons Hockey-plezier werd ontnomen. We hopen met zijn allen dat 2021 opnieuw "close to normal" zal zijn zodat we mekaar weer op een normale manier op de club mogen ontmoeten om samen een glas te heffen en te genieten van onze sport.

Verder wensen wij jullie ook vooral een goede gezondheid en veel geluk en plezier voor  jullie families en naasten.

Hopelijk tot zeer snel op de club in 2021!

Het bestuur

 

Onze Dames 1 speelden op 13 december tegen Racing. U  heeft de Live beelden misschien gezien op Herakles Live TV via Youtube. Ze moesten minstens een puntje halen om zeker te zijn van de beoogde Top 8 te halen. Ze wonnen echter deze wedstrijd met glans met 2-0 !! Fantastisch resultaat, dikke proficiat aan de Ploeg, maar ook aan de Staff.

Ook onze Heren speelden diezelfde zondag tegen Racing . Ook zij moesten een puntje halen om de Top 8 te bereiken. Ondanks de vele kansen die we gehad hebben is dit niet gelukt en is de match met 0-1 verloren . Het gevolg daarvan is dat ze de play-down moeten spelen voor het behoud. We hebben er echter alle vertrouwen in dat dit zal gebeuren, maar we moeten er rekening mee houden dat elk behaalde of verloren punt zéér belangrijk zal zijn .

Wij wensen veel succes aan beide ploegen !!

Samenvatting van de wedstrijd Herakles - Antwerp via deze Link

Après-match / Après-training
Het 2de deel van de zaalcompetitie is afgetrapt! Ook onze zaal op Herakles draait weer op volle toeren. Het barpersoneel staat ook in 2023 weer elke dag klaar tijdens trainingen en wedstrijden om jullie te voorzien van het volledige assortiment drank, snoep, snacks, broodjes, koffiekoekjes en maaltijden. Het clubhuis is geopend en gezellig verwarmd.
 
Wil je op voorhand iets reserveren om te eten? Check dan zeker even onze 'food- formules' via deze link en we maken het voor je klaar tegen het gevraagde uur. Vind je niet wat je zoekt in de formules? Neem contact op met bar@herakles.be en we bespreken wat mogelijk is.
 
Net zoals in elke horecazaak kunnen we om economische redenen niet toestaan dat eigen drank en/of eten verbruikt wordt in de zaal of het clubhuis (met uitzondering voor spelers in dug-out uiteraard). We rekenen hiervoor op jullie begrip.
 
We kijken samen uit naar een fantastisch seizoen 2023!
Ethnicraft - Belgian Red Lions

Herakles uit de lucht

 


                                                 
 
Verjaardagen
07/02
Kris van Ballaer
07/02
Genevieve Vannoote
07/02
Edouard De Lasa
07/02
Aline Coen
08/02
Brice Maldague
08/02
Izza De Rycke
08/02
Mona Busschaert
08/02
Gilles Coens
08/02
Matisse Maerten
08/02
Margot Panneel
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com