NL

Herakles Dames 1 is zeer verheugd de komst van 2 oude bekende talenten te melden. Aline Fobe (188 caps bij de Red Panthers) en Laura Cornette vervoegen de ploeg vanaf volgend hockeyseizoen. Na respectievelijk 9 en 2 jaar op Braxgata, komen ze terug naar hun club waar het voor hen begon. Welcome back!
Daarnaast zijn we ook blij het contract van onze talentvolle keepster Maud Dewelde te kunnen verlengen.

7 jaar geleden verscheen die uitbundige Nederlander op onze velden. Rob Haantjes was zijn naam, een hockey dier, een aanstekelijke lach, een fantastische persoonlijkheid

Het was een rollercoaster met wat dalletjes maar vooral fantastische pieken: de “last quarter “ redding in Eredivisie op Daring, de play-off edities met de memorabele terugmatch thuis tegen Racing en natuurlijk de EHL trips.

Rob heeft ons geleerd om sportemoties met elkaar te delen en zijn passie was besmettelijk. Wij hebben hem het woord NOUS bijgebracht. Rob, je bent voor eeuwig deel van de Herakles familie en we wensen je te danken voor de 7 "vette jaren" en wensen je nog veel succes op persoonlijk en sportief vlak!

 Koop bij je favoriete webshops via de Herakles Trooper pagina! Op deze manier krijgen wij een klein percentage van je aankoopbedrag en zo kan je ons dus ook steunen doorheen deze moeilijke tijden. Waar wacht je nog op? Klik op de afbeelding onderaan om naar onze Trooper pagina te gaan!

 

Zij hebben dit weekend de finale gespeeld tegen watducks. 

Ook veel andere ploegen hebben mooie resultaten behaald indoor. Prociat

 

Tickets voor de Finals vind je hier

Inschrijven vandaag kan nog!

Vrijdag 24 januari maken onze U9-2 boys lekkere tomatensoep met stokbrood en cake. 4 euro per stuk. Wel enkel op inschrijving, graag inschrijven via Happy Friday - 24/01/20 - Tomatensoep met balletjes, brood en dessert.

In navolging van onze nieuwe outfits van Osaka zijn er vanaf heden ook mooie traingspakken beschikbaar via Hockey Player 

Vest: 50€-60€

Broek: 40-50€

Wij zijn zeer trots om aan te kunnen kondigen dat wij officieel partner zijn geworden met Audi, ACK Kontich en Autobedrijf Claessens. Onze heren & dames rijden nu rond met deze prachtige selectie Audi's.

Naar aanleiding van de 1ste thuismatch van onze Heren 1 tegen Watducks (nu vrijdag om 20.30u) zullen de wagens nog "officieel" ingehuldigd worden en verwachten wij ook alle supporters op post in Herakles outfit voor een fotoshoot (meer info volgt nog).

Langs deze weg willen wij ACK en Autobedrijf Claessens nogmaals danken voor dit partnership en voor alle leden die de aankoop van een wagen overwegen, slechts "1 adres" vanaf heden:

* ACK - Groeningenlei 23 - 2550 Kontich

* Autobedrijf Claessens - Boomsesteenweg 67 - 2610 Wilrijk

Welkom op onze club!

Iedereen die graag wil kennismaken met het hockey is welkom tijdens onze gratis initiatie-trainingen!

Deze gaan door vanaf na de paasvakantie op woensdag van 15:15-16:15.

(20 april, 27 april, 4 mei)

Schrijf je snel in via het formulier op deze link en kom mee genieten van een leuke hockey-training op onze gezellige club!

Tot dan!

 

jeugd@herakles.be 

Trainingsrooster vanaf maandag 31.01.2022

 


Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
19/05
Alexe Heeren
19/05
Jules Muylle
19/05
Annick Wattecamps
19/05
Nicolas De keyzer
19/05
John Vande Vyvere
19/05
Géraldine Van Migem
20/05
Nicolas Mulders
20/05
Amelie Nelissen
20/05
Emilie Segers
20/05
Isabelle Meuleman

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com