NL
FR
EN

DANK AAN ONZE LEDEN !                                                 

Dankzij jullie medewerking heeft het Herakles winkelkarretje bij Delhaize tijdens de Hockey Weeks in december 2017

380€ aan de club opgebracht. 

Bedankt voor jullie medewerking. Volgend jaar doen we nog beter !  :)

Deze week zijn we op Herakles gestart met de Aspirant-Initiator cursus, de officiële opleiding voor jonge trainers vanuit de Vlaamse Trainersschool. 

Onder leiding van Francesco Mitrotta, Alex Monheim en Alexandra Ochsendorf hebben maar liefst 26 trainers een leuke, leerzame eerste dag beleefd. Zowel theorie als praktijk komt aan bod tijdens de cursus waarin de trainers de Hockeyvisie van de hockeybond en Herakles leren, de basistechnieken van het hockey en op een didactische- en communicatieve wijze een goede training te geven.  

Zo hopen we vanuit de Herakles Whitewood Youth Academy nog meer kwaliteit en top trainingen te kunnen voorzien voor onze jeugdspelers!

Dank en succes aan alle deelnemers!

 

Elena Sotgui en Manon Simons zitten beide in de selectie en vertrekken van 16 januari tot 6 februari naar Zuid-Amerika op stage. Zij zullen oefenwedstrijden spelen tegen Chili en Argentinië.

Nico de Kerpel en Amaury Keusters vertekken woensdag 10 januari voor 20 dagen naar Nieuw Zeeland, waar zij ook een reeks oefenwedstrijden zullen spelen.

 

Good luck 

 

De meesten onder ons hebben het intussen al vernomen: 2018 is het jaar van Indoor Hockey. Naast de gewone competitie organiseert de KBHB:

  • het Belfius EuroHockey Indoor Championship Men in de Lotto Arena van 12 tot 14 januari 2018
  • het Belfius EuroHockey Indoor Championship II Women bij Uccle Sport van 19 tot 21 januari 2018
  • de Belfius Belgian Indoor Finals in de Spiroudome op 2 en 3 februari 2018

Het Belfius EuroHockey Indoor Championship Men gaat door in de Lotto Arena in Antwerpen van 12 tot 14 januari 2018. Het hele weekend zullen de acht beste Europese indoor herenploegen het tegen elkaar opnemen om de titel van Europees kampioen. De Belgische ploeg, de Indoor Red Lions, hebben zich als doel gesteld om binnen de top-4 te eindigen

 

Alle informatie over deze evenementen kan u terugvinden op de site http://www.sport.be/hockeyindoor/2017/nl/

Kom onze ploegen massaal aanmoedigen, alle supporters op post!!

 

 

 

 

Amaury Keusters en Nico De kerpel spelen met de red lions vandaag zaterdag 9 december tegen Spanje om 12:45  voor de 5 of 6 plaats  Bhubaneswar in India.

Komaan Amo en Nico go for it!!

Zondag 10 december Finale : Argentinia tegen de winnaar van ( Duitsland - Australie) wordt vandaag nog gespeeld.                                                             

Wij wensen hen veel succes toe.                                                          

Zes Herakles  leden hebben  hun praktisch examen van Home Umpire afgelegd bij 2 nationale arbiters. We zijn dan ook heel trots te kunnen melden dat ze allen  met brio geslaagd zijn!!!!!!
 
Een dikke proficiat aan onze Home Umpires: Lode Van Brussel(papa van Simon U14B/1 en Sterre U16G/3) Thomas Verlinden(U16B/3) , Matthew De Ruytter (U19B/2), Alexander De Vooght(U16B/2) en Mathieu Kransfeld (U16B/3) Alexander Jonckers ( U19B/2)
"

Deze week een heerlijke pasta bolognaise klaargemaakt door de mama's en papa's van de jongens U12-2. Inschrijven kan via de link: 

http://www.herakles.be/?oid=887&pid=7344&eid=4084868

 

 

 

 

Beste coaches en managers,

Er is  GEEN algemene afgelasting van het ANTWERPS wintercriterium   !!!!

Gelieve de site van de ontvangende club ( gastclub te raadplegen morgenvroeg, zij nemen de beslissing of de wedstrijden aldanniet  kunnen doorgaan.

Gelieve uw ploeg hiervan op de hoogte te brengen!!

Mvg 

Het jeudbestuur

Supporter jij ook voor het Belgische hockey? Vervoeg alle hockeyfans te lande en lanceer zelf 'het hart voor hockey'.

Een nieuwe, iconische aanmoediging verschijnt op je social media-wall voordat die ergens anders te zien is.Jouw deelname ondersteunt meteen ook het G-hockey.

Wil je deel uitmaken van deze exclusieve supportersactie? Schrijf je dan meteen in via onderstaande link!

Een hart voor hockey!!

Zo ondersteun je meteen ook het G-hockey in België. Want per inschrijving doneert Belfius Bank & Verzekeringen, als partner van het Belgische hockey, 1 euro aan dit project. En je maakt bovendien kans op een gesigneerd shirt van de Red Lions.

Samen ondersteunen we zo de Red Lions tijdens de World League Final in India, op weg naar goud!

'Het hart voor hockey' verschijnt op 1 december 2017 om 17 uur precies op je Facebook- of Twitter-wall, daags voor de 1e wedstrijd van de Red Lions.

 

 

 

 

 

 

                                                 
 

© 2022

© 2019, website powered by Twizzit.com